gazeta.lublin.pl

Reklama

Najnowsze artykuły:

W końcu postanowiła pomóc samej sobie i - zmieniając swoje nawyki - zmieniła też życie Brytyjczyków. Jej blog kulinarny każdego miesiąca odwiedza ponad 2 mln internautów, a jej książki kucharskie ...

W pięćdziesięciu kostkach lodu ukryto pięćdziesiąt smaków. Michał Rozkoszny postanowił spóbować swoich sił w tym zadaniu. Jak sobie poradził? W 3. odcinku programu kulinarnego "MasterChef Nastolatki" ...

Czy to właśnie Michał Korkosz znany w sieci jako "Rozkoszny" zostanie laureatem ... nie tylko w książkach i za pośrednictwem bloga. Jego kulinarnej fantazji można przyjrzeć się również ...

Systematyczne pobieranie treści, danych lub informacji z tej strony internetowej (web scraping), jak również eksploracja tekstu i danych (TDM) (w tym pobieranie i eksploracyjna analiza danych, ...

Jesienią i zimą szukamy w kuchni tzw. umilaczy, czyli jedzenia, które może nas rozgrzać i poprawić humor. Zwrotem próbującym oddać sens angielskiego określenia... Zastanawiasz się, jak nie przytyć ...

Nowa książka jednej z najbardziej popularnych i lubianych postaci polskiej sceny kulinarnej. Michał Korkosz, lepiej znany jako Rozkoszny, autor bloga rozkoszny powraca z nową porcją ekscytujących ...

Rozkoszny.pl”, pisze na swojej stronie Michał Korkosz. Przełomowym momentem był dla niego rok 2017. To właśnie wtedy jego praca została zauważona za granicą. W Charleston odebrał prestiżowe nagrody w ...

Trwa Expo2020 w Dubaju. Jedną z atrakcji polskiego pawilonu był pokaz kulinarny Michała Korkosza, twórcy popularnego bloga Rozkoszny, youtubera i autora książek... Magdalena Tomaszewska–Bolałek ...

Tym symbolem wyróżniamy najlepsze sklepy w Allegro. Gdy kupujesz od Super Sprzedawcy, masz pewność doskonałej obsługi klienta i udanych zakupów.

1. Ubić sztywną pianę z 3 białek i 100g cukru. Utrzeć 3 żółtka, 75g cukru, rum, cukier waniliowy i sól na gładką masę. stopniowo dodawać pianę z białek i przesianą mąkę cały czas mieszając. 2. Ciasto ...

gazeta.lublin.pl | Bitcoin | Bank

Copyright © 2024. All Rights Reserved.