gazeta.lublin.pl

Reklama

Najnowsze artykuły:

W końcu postanowiła pomóc samej sobie i - zmieniając swoje nawyki - zmieniła też życie Brytyjczyków. Jej blog kulinarny każdego miesiąca odwiedza ponad 2 mln internautów, a jej książki kucharskie ...

Jesienią i zimą szukamy w kuchni tzw. umilaczy, czyli jedzenia, które może nas rozgrzać i poprawić humor. Zwrotem próbującym oddać sens angielskiego określenia... Zastanawiasz się, jak nie przytyć ...

Zwrotem próbującym oddać sens angielskiego określenia... Blogerka Katarzyna Klimczewska prowadzi program kulinarny w wietnamskiej telewizji. O tym, jak do tego doszło powiedziała w "Dzień Dobry TVN".

W Poznaniu znajduje się wiele kawiarni, które serwują doskonałe kawy i desery. Pytanie jednak brzmi - które z nich są naprawdę warte odwiedzenia? Warto zwrócić uwagę na plebiscyt przeprowadzony przez ...

W najnowszym odcinku "Kuchennych Rewolucji" Magda Gessler stawia czoła restauracyjnej katastrofie w Żninie, gdzie Ania i Tomasz, uwięzieni w "amerykańskim śnie" o kurczakach w panierce, toną w spirali ...

Ta w Bistro należy do kategorii kisielowatej polewki o nijakim smaku, której honoru bezskutecznie ratować miała połówka jajka i pokrojona w kostkę kiełbasa. Nie spodziewałam się wiele po ...

Czulent z gęsiną, aromatyczna kawa z kardamonem oraz placki ziemniaczane w wielu wersjach. To wszystko i jeszcze więcej królować będzie w sektorze żydowskim podczas Festiwalu Smaków w Parku Etnografic ...

Anna Hurning tworząc blog Polish your kitchen, pokazuje polską kuchnię zagranicznym smakoszom. Część czytelników ma polskie korzenie, inni korzystają z przepisów, bo są zafascynowani polską kuchnią.

to jest bistro. Jedzenie - jakos nie powala, głownie surówki. Kiedys byly tam kolejki, dzis na cały lokal ok 13.00 w tygodniu moze 5-6 stolików zajętych- głownie emeryci patrzac po wieku. Konkurencja ...

gazeta.lublin.pl | Bitcoin | Bank

Copyright © 2024. All Rights Reserved.